lördag 5 juni 2010

Raggarvolvon och konsten att hålla reda på var sjutton bilnycklarna håller hus

Jisses, vad tur man kan ha ibland alltså. Idag när jag återigen inte kunde hitta den där j-la bilnyckeln så föreslog T-mas att jag skulle kolla i bilen. Och mycket riktigt, där satt den i låset och bara väntade på att något skulle komma och vrida om. Den hade suttit där sedan igår kväll och väntat.


Lustigt också att detta hände precis idag, för i torsdags så råkade Juni låsa in bilnyckeln i bilen. På morgonen när T-mas hade bråttom till jobbet och vi som vanligt ändå var lite sena till skolan. Morr! sa T-mas och sprang ut i garaget efter tillhyggen. Som tur var så hade vi råkat göra exakt samma klantgrej förra midsommarafton så T-mas visste vad som behövde göras.


Som min mamma skulle ha frågat; Vad lärde vi oss av det här? Tja, kanske att en av fördelarna med att bo i en liten stad är att bilen står kvar om man råkar glömma nycklarna kvar ... eller så är vår raggarvolvo inget hett byte på biltjuvarmarknaden. Jo, och att om det skiter sig med allt annat så kan ju T-mas alltid livnära sig på att öppna bilar utan nycklar ... eller nåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar