torsdag 16 juni 2011

Jag skäms lite stolt ...

Jo, om det är så att du är lite stressad, trött eller bara allmänt outsövd och disträ på morgonkvisten – då kan det hända att din dotter på 1,5 år öppnar dörren själv och ger sig ut på äventyr utan att du märker nåt. När du och storebrorsan springer ut för att leta i halvpanik kan det hända att ni först inte hittar henne någonstans (helpaniken börjar få grepp ... ), men då ser ni kanske att det rör sig inne i bilen. (?!)

Och när ni går närmare hittar ni en glad liten loppa vid förarsättet som stoppat i bilnyckeln på rätt ställe (va?!) och låst alla dörrar (näääääj!!!) . Lugn.

Säg då bara till det lilla livet att trycka på knappen på nyckelknippan (och le glatt ... visa ingen rädsla) och om hon råkar trycka fel första gången ber ni henne snällt att trycka en gång till, fast på den andra knappen. Vänta ... hon kommer att göra det (helt otroligt, ungen är bara 1,5 å!!!) Och vips är dörrarna öppna ... lilltjejen vill förstås inte lämna ifrån sig varken förarplats eller nycklar till mamma – hon hade ju hur kul som helst.

Slutet gott, allting gott. (Och lås alltid ytterdörren, även när ni är hemma)

1 kommentar:

  1. Ha ha ha ha, FYI. Vår ytterdör är ALLTID låst.. Maxen är en " runner "... Bra att det gick vägen för dig.. :-)

    SvaraRadera